20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija Vesti

Todorov na trećoj redovnoj sednici Olimpijskog komiteta Srbije

Džudo klub Crvena zvezda,generalni sponzor Millennium Team, zlatni sponzor Data Driven Lab i srebrni Triglav

Treća Redovna sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije održana je u prostoru Svečane sale u zdanju Karlovačke gimnazije, najstarije gimnazije u našoj zemlji. Ovom prilikom, sprovedeni su izbori za upražnjeno mesto člana Izvršnog odbora OKS nastalo imenovanjem gospodina Zorana Gajića za ministra sporta u Vladi Republike Srbije. Za novog člana IO OKS izabran je predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, gospodin Đula Mešter. Usvojeni su izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2022. godinu, kao i finansijski plan i plan rada za 2023. godinu.

Sednici Skupštine OKS prisustvovao je veliki broj gostiju. Gosti OKS bili su ministar sporta Zoran Gajić, ministar prosvete Branko Ružić, član Izvršnog komiteta Međunarodnog olimpijskog komiteta i član MOK Nenad Lalović, ambasador Republike Srbije u Mađarskoj, predsednik DŽudo saveza Srbije i počasni DŽudo kluva Crvena zvezda, Ivan Todorov, kao i predstavnici nacionalnih i pokrajinskih institucija.

Related posts

Predsednik Vučić: Prošlo je 25 godina i još se ne damo, ne pristajemo na komadanje Srbije

Ana Brnabić: Bez obzira na izazove, važno je da se Srbija i Republika Srpska drže zajedno

Au, kakav manipulator: Gruhonjić sebe poredio sa ustaškim zlikovcem, pa izmislio da je to uradio Milenko Jovanov!

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija