28. septembra 2023.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija Vesti

Todorov na trećoj redovnoj sednici Olimpijskog komiteta Srbije

Džudo klub Crvena zvezda,generalni sponzor Millennium Team, zlatni sponzor Data Driven Lab i srebrni Triglav

Treća Redovna sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije održana je u prostoru Svečane sale u zdanju Karlovačke gimnazije, najstarije gimnazije u našoj zemlji. Ovom prilikom, sprovedeni su izbori za upražnjeno mesto člana Izvršnog odbora OKS nastalo imenovanjem gospodina Zorana Gajića za ministra sporta u Vladi Republike Srbije. Za novog člana IO OKS izabran je predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, gospodin Đula Mešter. Usvojeni su izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2022. godinu, kao i finansijski plan i plan rada za 2023. godinu.

Sednici Skupštine OKS prisustvovao je veliki broj gostiju. Gosti OKS bili su ministar sporta Zoran Gajić, ministar prosvete Branko Ružić, član Izvršnog komiteta Međunarodnog olimpijskog komiteta i član MOK Nenad Lalović, ambasador Republike Srbije u Mađarskoj, predsednik DŽudo saveza Srbije i počasni DŽudo kluva Crvena zvezda, Ivan Todorov, kao i predstavnici nacionalnih i pokrajinskih institucija.

Related posts

Osnovni sud u Pančevu posrednik medijacije

Kako postati sudski tumač?

Izvršene prve uplate razlike u premiji osiguranja od autoodgovornosti klijentima DDOR-a

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija