2. marta 2024.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija Vesti

Zlatno iskustvo podmlađene Zvezdine ekipe na Kontinental kupu

Džudo klub Crvena zvezda,generalni sponzor Millennium Team, zlatni sponzor Data Driven Lab i srebrni Triglav

Podmlađena Zvezdina ekipa stekla je iskustvo zlata vredno na međunarodnom takmičenju, Kontinental kupu u Moskvi.

Ekipa predvođena Milanom Vujkom potpredsednikom, u sastavu Jovan Niškanović, Bisangur Šahidovič, Marko Sarić, Vojin Ćalović, Ognjen Đurišić, Vasilije Grujičić, Đorđe Milanov, Vukašin Gačić, Vasilije Jovović, Dimitrije Nedeljković, trener David Radulović, i generalni sekretar Vladan Gačić ostvarila je dobar utisak na jakom međunarodnom takmičenju “Kontinental džudo ligi”.

“Lepa organizacija, veliki broj ekipa. Zvezdin tim sa kojim smo nastupili je izuzetno mlad. Odlučili smo se na ovakav sastav zbog obaveza prema programu za Svetsko prvenstvo i sakupljanje bodova za Olimpiske igre prvog tima. Treba istaći da nam je nedostajalo par važnih pojedinca. Ujedno neke povrede su nas omele da ostvarimo ubedljiviji nastup”, rekao je David Radulović trener ekipe Crvene zvezde.

Crveno beli tim u Moskvi na tatamiju Palate borilačkih sportova AK Bars, ostvarili su dve pobede i dva poraza.

“Zato možemo da kažemo da je nastup bio polovičan. Ekipe su bile ujednačene. Utisak je izuzetan, pre svega odlično organizovano takmičenje i kvalitet ekipa na vrhunsom nivou. Za naše mlade džudiste ovo je bila idealna prilika da osete atmosferu na ekipnim međunarodnim mečevima koji donose drugačiju emociju i gde im je potrebno veće iskustvo i izuzetna smirenost”, zaključio je David Radulović.

Related posts

NSZ: Aktivne mere zapošljavanja koje finansira Evropska unija

NBA: Ko je najveći favorit za osvajanje prstena?

Uspešan početak godine za Beogradsku asocijaciju za školski sport

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija