29. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija Vesti

Zvezdini džudisti na Kontinental ligi u Moskvi

Džudo klub Crvena zvezda, generalni sponzor Millennium Team, zlatni sponzor Data Driven Lab i srebrni Triglav

Zvezdina ekipa predvođena Milanom Vujkom potpredsednikom, u sastavu Jovan Niškanović, Bisangur Šahidovič, Marko Sarić, Vojin Ćalović, Ognjen Đurišić, Vasilije Grujičić, Đorđe Milanov, Vukašin Gačić, Vasilije Jovović, Dimitrije Nedeljković, trener David Radulović, i generalni sekretar Vladan Gačić otputovala je u Rusiju gde će učestvovati na međunarodnom takmičenju “Kontinental džudo liga”.

Zvezdini džudisti će na tatamiju Palati borilačkih sportova kompleksa AK Bars u Moskvi snage u grupi B snage odmeriti sa ekipama Iran Judo akademijom, MFGSO Moskva, Dinamo-Dmitrov, DŽudo Akademijov Mumba.

“Izuzetno iskustvo jer do sada nisam imao prilike da se takmičim u Moskvi I da odmerim snage sa borcima sa ovog područja. Izuzetni su džudisti, očekujem zaista dobre mečeve”, istakao je Vasilije Grujičić, džudista Crvene zvezde.

Novajlija u timu iz LJutice Bogdana Bisangur Šahidovič pred put je istakao da se odlično uklopio u ekipu I da se se raduje predstojećem takmičenju. “Vrlo sam srećan u mojoj Crvenoj zvezdi. Svi su me odlično primili I istakao bih da je atmosfera odlična. Kada je takmičenje u pitanju uglavnom poznajem sve borce I mogu da kažem da će takmičenje biti izuzetno kvalitetno”, zaključio je Bisangur Šahidovič.

Related posts

VRŠAC: Započeti radovi na sanaciji  dela trotoara u Sterijinoj ulici

Preventivni pregledi u DZ Pančevo: Akcenat na kardiovaskularne bolesti

Od ponedeljka Pantransport saobraća do Sakula

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija