20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija Vesti

Crveno beli bruse formu na trening kampu u Antaliji

Džudo klub Crvena zvezda, generalni sponzor Millennium Team, zlatni sponzor Data Driven Lab i srebrni Triglav

Posle više nego odlična tri takmičarska meseca, Zvezdini prvotimci i reprezentativci Srbije Nadežda Petrović, Marica Perišić, Milica Žabić, Strahinja Bunčić, Nemanja Majdov, Bojan Došen, Andrej Pirolo, sa trenerom LJubišom Majdovim, šefom stručnog štaba Vladimirom Jovičićem i sportskim direktorom Nikolom Nikolićem, bruse formu na trening kampu u Antaliji. U odličnoj atmosferi i konkurenciji više od 450 takmičara koji pripadaju eliti džudo sporta, crveno beli se pripremaju za Svetsko prvenstvo u Kataru.

“Izuzetno smo zadovoljni, jer sve ide svojim tokom, baš onako kako smo zacrtali. Posle jakog Gran slema na kojem su naši takmičari osvojili dve medalje, Milica Žabić srebro i Bojan Došen bronzu, što bih posebno pohvalio i istakao jer je to do sada njegov najbolji rezultat u karijeri, ostali smo na kampu da doradimo još neke finesse”, rekao je Nikola Nikolić.

O dosadašnjem učinku takmičara Crvene zvezde Nikola Nikolić sportski direktor našeg Kluba kaže:

“Naši takmičari su ispunili su sve zacrtane zadatke koje su dobili strane šefa stručnog štaba Vladimira Jovičića. Takođe mogu da budem jako zadovoljan svim što su uradili ovde na kampu u Antaliji. Sledeća stanica za nas je OTC kamp u Mađarskoj”, zaključio je Nikola Nikolić.

Related posts

Kecmanović poražen od Monteira na Mastersu u Rimu

Kadeti Srbije obezbedili plasman na Prvenstvo Evrope

Anja Crevar uspešna na takmičenju u Atini, srebro stiže u Pančevo

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija