16. aprila 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Vesti

Na konkursu „NIS Energy“ izabrano 27 mladih stručnjaka

Rad u NIS-u danas će započeti 27 mladih stručnjaka izabranih na konkursu programa „NIS Energy“, u skladu sa potrebama biznisa. Oni su sa kompanijom zaključili Ugovor o radu na određeno vreme u trajanju od godinu dana i imaju mogućnost da nakon isteka programa nastave da rade u NIS-u, ukoliko za to postoji obostrani interes.

Polaznici će za vreme ovog jednogodišnjeg plaćenog programa proći praktične obuke iz svoje oblasti poslovanja, biti u prilici da se upoznaju sa svim delatnostima NIS-a, kao i da čuju predavanja o trendovima u naftnoj industriji. Nakon šest meseci angažmana u NIS-u, učesnici će dobiti priliku da rade na sopstvenom projektu, a sve vreme trajanja programa imaće podršku mentora, zaposlenih NIS-a, koji će ih podržati tokom upoznavanja sa kompanijom i kolegama, te ih usmeriti u daljem profesionalnom razvoju.

U ovom ciklusu programa „NIS Energy“ na konkurs su mogli da se prijave diplomci Mašinskog, Tehničkog, Tehnološko-metalurškog, Elektrotehničkog, Rudarsko-geološkog fakulteta, Fakulteta tehničkih nauka, Fakulteta organizacionih nauka, Ekonomskog, Saobraćajnog, Prirodno-matematičkog i drugih fakulteta.

Prethodne dve sezone „NIS Energy“ uspešno je završilo 36 polaznika i svi su ostali u timu od oko 12.000 zaposlenih NIS-a i nakon završetka programa. NIS nastavlja da pruža priliku mladim ljudima smatrajući ih nosiocima nove energije i ideja koje doprinose daljoj modernizaciji NIS grupe.

Related posts

Česte intervencije Hitne pomoći, zbog preteranog konzumiranja alkohola

Dinkove prave reči: Pogledajte originalni snimak sa festivala REBEDU

Pančevački vaterpolo klub „Mladost“ postoji  četrnaest godina

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija