15. juna 2024.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija Vesti

NIS uložio 1,5 milijardi dinara za modernizaciju i razvoj maloprodajne mreže u 2022. godini

Kompanija NIS uložila je u modernizaciju i razvoj maloprodajne mreže u 2022. godini gotovo 1,5 milijardi dinara. U toku prošle godine NIS je pustio u rad devet modernizovanih NIS Petrol benzinskih stanica, od čega je kompletno rekonstruisano šest, dok su otvorene tri potpuno nove stanice.

„Savremeni maloprodajni biznis zahteva prilagođavanje poslovnih aktivnosti najnovijim tržišnim trendovima, što podrazumeva stalna ulaganja u poboljšanje potrošačkog servisa, kao i investicije u infrastrukturu objekata. Poslednjih godina NIS intenzivno radi na širenju i modernizaciji mreže benzinskih stanica, što uz konstantno unapređenje ponude i usluga ima za cilj da naši potrošači u svakom trenutku mogu da računaju na maksimalnu uslugu i najbolji kvalitet proizvoda koji im je dostupan u našim savremenim maloprodajnim objektima“, izjavio je Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet u kompaniji NIS.

Konkretno, reč je o modernizovanim NIS Petrol benzinskim stanicama u Kučevu, Kostolcu, Lajkovcu, Knjaževcu, Veterniku i Srbobranu dok su izgrađena i tri nova maloprodajna objekta i to „Zemun 1“ u Beogradu, NIS Petrol objekat „Petrovaradin“, kao i Gazprom benzinska stanica „Bački Vinogradi“, blizu graničnog prelaza Horgoš.

Format novootvorenih benzinskih stanica prilagođen je potrebama lokalnog tržišta i uključuje kako objekte koji su urađeni u novom XS ekonomičnom formatu namenjenom stanicama na dobrim lokacijama ali malim parcelama, pa do benzinskih stanica u formatu M-autoput kao što je Gazprom objekat „Bački Vinogradi“, na auto-putu Beograd-Budimpešta blizu graničnog prelaza Horgoš.

Razvoj i modernizacija maloprodajne mreže ostaju jedan od strateških prioriteta poslovanja kompanije i u narednom periodu čime NIS, sa više od 300 objekata u Srbiji, potvrđuje status lidera na domaćem tržištu naftnih derivata.

Related posts

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin o licemernoj objavi Milojka Spajića

Otišli u Nemačku po instrukcije: Opozicionari se sastaju sa nemačkim političarima i obaveštajcima pred izbore u Beogradu

Koncert poznatog violiniste Andre Rieu, 24. novembra u Štrak areni

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija