29. marta 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Anketa Ethnico Group otkriva da većina samaca traži ozbiljnu letnju romansu

Danas je Ethnico Group otkrila rezultate istraživanja u kojima se navodi da samci proširuju svoje horizonte u potrazi za letnjom ljubavlju. U stvari, 68% ispitanika je navelo da bi rado odvojili vreme na svojim cenjenim letnjim odmorima da bi otišli ​​na sastanke kako bi pronašli potencijalne romantične veze na novim mestima.

„Poslednjih godina, obrasci sezonskih zabavljanja su se promenili i primetili smo priliv korisnika koji se prijavljuju otprilike u ovo vreme posebno da bi pronašli ljubav tokom letnjih meseci“, rekla je Ališa Olivije, direktor marketinga Ethnico Group-a. „Postojala je percepcija da ljudi više vole da ostanu sami tokom leta i da se fokusiraju na više uzročno-posledičnih veza, ali sada vidimo da se način razmišljanja promenio jer se sve više samaca prijavljuje u nadi da će pronaći dugoročne veze.

Ključni nalazi uključuju:

  • Samci traže ljubav svuda. 16% ispitanika je navelo da je izlazilo sa spasiocem. 21% je izjavilo da je bilo intimno sa kolegom cimerom iz letnje kuće. 23% se spojilo sa barmenom, a 11% je reklo da je iskoristilo sezonu veza da se ponovo poveže sa starim plamenom. Preostalih 25% koristi platforme za upoznavanje, a preostalih 4% se registruje u agencijama za upoznavanje, što je staroškolsko rešenje za upoznavanje. Ako se pitate da li su agencije za upoznavanje i dalje popularna opcija, možete posetiti ovu stranicu i saznati više.
  • Previše vruće za rukovanje: 52% samaca je izjavilo da su voljni da se odreknu neobaveznog seksa radi predanih veza ove letnje sezone druženja. Zašto? Izjavili su da, iako povremeni susreti mogu biti znatno ugodniji, oni traže dublju ličnu intimnost za razliku od veze za jednu noć ili prijatelja sa pogodnostima, uprkos bezbrižnom raspoloženju sezone.
  • Stavljamo se na raspolaganje. Tekuća pandemija, porast rada na daljinu i opcije bez granica koje nudi rad na daljinu učinile su ljude otvorenijima za istraživanje sveta, širenje svoje grupe za sastanke, pa čak i putovanja na velike udaljenosti da bi upoznali svoje srodne duše. 20% ispitanika je napomenulo da planira da putuje da bi upoznalo novog ljubavnika prvi put lično ovog leta nakon što su se upoznali i razvili vezu na mreži.
  • Ozbiljna veza ne znači kraj vrućeg devojačkog leta. Uprkos tome što su delili cilj stvaranja smislenih veza ovog leta, 81% ispitanika je primetilo da će i dalje imati vremena za više devojačkih i muških večeri pre nego što toplo vreme nestane.

„Kako leto počinje i vreme postaje toplije, samci su željni da prave planove, upoznaju nove ljude i zabavljaju se“, kaže Merlin Bruloja, stručnjak za sastanke iz Ethnico Group-a. „Iako leto obično

Related posts

Više od 60 studenata započelo praksu u NIS-u

Mlada reprezentacija Srbije poražena od Severne Irske

NIS otvara vrata za mlade talente

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija