28. septembra 2023.
Radio televizija Pančevo
Karavan Arena Sport

ARENIN KARAVAN U NOVOM SADU: Nastavljena kampanja „Sve najbolje“

FOTO: Arena Sport

FOTO: Arena Sport

Novi dan, novi grad za karavan TV Arena sport

Karavan TV Arena sport danas je u Novom Sadu, a najgledanija sportska televizija u regionu i Telekom Srbija su spremili iznenađenja za svoje korsinike.

Svi novi i svi postojeći korisnici usluga mobilne i fiksne telefonije, interneta i televizije kompanije Telekom Srbija, odnosno Supernova objedinjenih u paket Box 4, imaju mogućnost da posete štandove TV Arene Sport i osvoje vredne, PREMIUM poklone.

Arena Karavan

Već postojeći Arena Sport štandovi u SC Ušće i TC Galerija biće otvoreni svakodnevno za sve posetioce od 17 do 21h sve do kraja septembra.

Takođe, svi korisnici Telekomovih paketa koji ne sadrže sve četiri usluge, ali u sklopu paketa imaju televiziju, imaju mogućnost da u navedenim gradovima i tržnim centrima Ušće i Galerija u Beogradu takođe dobiju LIGHT paket poklona TV Arena Sport, takođe vrlo vredan.

Za više informacija, posetite naše štandove, uverite se u kvalitet našeg programa, i osvojite vredne nagrade.

Arena Karavan

Uslovi koje korisnici usluga Telekom Srbija i Supernova treba da ispune kako bi osvojili poklone su da imaju potpisan ugovor ili aneks ugovora sa Telekom Srbija ili Supernova u period od 1. avgusta do 1. oktobra 2022. godine i da isti donesu na uvid na neki od štandova TV Arena sport.

Preuzimanje poklona biće organizovano tokom trajanja karavana na štandovima TV Arena sport, a obaveštenje o datumu i načinu preuzimanja poklona dobićete na licu mesta od strane naših promotera.

Izvor: Arena Sport

Related posts

ARENIN KARAVAN U PANČEVU: Nastavljena kampanja „Sve najbolje“

ARENIN KARAVAN U KIKINDI: Nastavljena kampanja „Sve najbolje“

ARENIN KARAVAN U VRBASU: Kampanja „Sve najbolje“ nastavlja put

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija