28. marta 2024.
Radio televizija Pančevo
Karavan Arena Sport

ARENIN KARAVAN U VRŠCU: Lazevski podržao kampanju “Sve najbolje“

FOTO: Arena Sport

FOTO: Arena Sport

Novi dan, novi grad za karavan TV Arena sport

Karavan TV Arena sport danas je u Vršcu, a najgledanija sportska televizija u regionu i Telekom Srbija su spremili iznenađenja za svoje korsinike.

Gost na našem štandu bio je bivši fudbaler Partizana, Aleksandar Lazevski.

Lazevski
Foto: Arena sport

Svi novi i svi postojeći korisnici usluga mobilne i fiksne telefonije, interneta i televizije kompanije Telekom Srbija, odnosno Supernova objedinjenih u paket Box 4, imaju mogućnost da posete štandove TV Arene Sport i osvoje vredne, PREMIUM poklone.

U okviru kampanje „Sve najbolje“ Arenin karavan će dalje proći kroz Kikindu, Zrenjanin, Pančevo, Suboticu, Kulu, Vrbas, Staru Pazovu i Sremsku Mitrovicu.

Arena karavan

Već postojeći Arena Sport štandovi u SC Ušće i TC Galerija biće otvoreni svakodnevno za sve posetioce od 17 do 21h sve do kraja septembra.

Takođe, svi korisnici Telekomovih paketa koji ne sadrže sve četiri usluge, ali u sklopu paketa imaju televiziju, imaju mogućnost da u navedenim gradovima i tržnim centrima Ušće i Galerija u Beogradu takođe dobiju LIGHT paket poklona TV Arena Sport, takođe vrlo vredan.

Za više informacija, posetite naše štandove, uverite se u kvalitet našeg programa, i osvojite vredne nagrade.

Uslovi koje korisnici usluga Telekom Srbija i Supernova treba da ispune kako bi osvojili poklone su da imaju potpisan ugovor ili aneks ugovora sa Telekom Srbija ili Supernova u period od 1. avgusta do 1. oktobra 2022. godine i da isti donesu na uvid na neki od štandova TV Arena sport.

Preuzimanje poklona biće organizovano tokom trajanja karavana na štandovima TV Arena sport, a obaveštenje o datumu i načinu preuzimanja poklona dobićete na licu mesta od strane naših promotera.

Karavan Arene narednih dana proći će kroz još gradova u Vojvodini:
07.09. Nova Pazova
08.09 Stara Pazova
09, 10. i 11.09. Novi Sad

Izvor: Arena Sport

Related posts

ARENIN KARAVAN BIO U NOVOM SADU: Sledi nova turneja po Vojvodini

ARENIN KARAVAN U RUMI: Nastavljena kampanja „Sve najbolje“

ARENIN KARAVAN U SUBOTICI: Nastavljena kampanja „Sve najbolje“

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija