29. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Karavan Arena Sport

ŠEŠUM NA ŠTANDU ARENE: Bivši rukometaš podržao kampanju “Sve najbolje“

FOTO: Arena Sport

FOTO: Arena Sport

Karavan će sutra biti postavljen u Somboru

Štand Arene u Bačkoj Palanci posetio je bivši srpski rukometaš, Žarko Šešum.

On je nastavio niz sportista koji su posetili naše štandove. Pre njega su između ostalih bili Milan Gurović, Nikola Lazetić, Mile Ilić, Darko Tešović, Marko Simonović, Milan Rastavac i drugi.

Karavan TV Arena zvanično je krenuo, a najgledanija sportska televizija u regionu i Telekom Srbija su spremili iznenađenja za svoje korsinike.

Svi novi i svi postojeći korisnici usluga mobilne i fiksne telefonije, interneta i televizije kompanije Telekom Srbija, odnosno Supernova objedinjenih u paket Box 4, imaju mogućnost da posete štandove TV Arene Sport i osvoje vredne, PREMIUM poklone.

U okviru kampanje „Sve najbolje“ Arenin karavan će posle Rume, Novog Sada i Bačke Palanke proći kroz Kikindu, Zrenjanin, Pančevo, Vršac, Suboticu, Sombor, Kulu, Vrbas, Staru Pazovu i Sremsku Mitrovicu.

🥳 Karavan Arene Sport je stigao u Bačku Palanku! pic.twitter.com/MGAVD9hRyY

— Arena Sport TV (@arenasport_tv) August 29, 2022

Već postojeći Arena Sport štandovi u SC Ušće i TC Galerija biće otvoreni svakodnevno za sve posetioce od 18 do 22h sve do kraja septembra.

Takođe, svi korisnici Telekomovih paketa koji ne sadrže sve četiri usluge, ali u sklopu paketa imaju televiziju, imaju mogućnost da u navedenim gradovima i tržnim centrima Ušće i Galerija u Beogradu takođe dobiju LIGHT paket poklona TV Arena Sport, takođe vrlo vredan.

Za više informacija, posetite naše štandove, uverite se u kvalitet našeg programa, i osvojite vredne nagrade.

Uslovi koje korisnici usluga Telekom Srbija i Supernova treba da ispune kako bi osvojili poklone su da imaju potpisan ugovor ili aneks ugovora sa Telekom Srbija ili Supernova u period od 1. avgusta do 1. oktobra 2022. godine i da isti donesu na uvid na neki od štandova TV Arena Sport.

Preuzimanje poklona biće organizovano tokom trajanja karavana na štandovima TV Arena Sport, a obaveštenje o datumu i načinu preuzimanja poklona dobićete na licu mesta od strane naših promotera.

karavan
Foto: Arena sport

Karavan Arene proći će i u drugim gradovima širom Vojvodine:
30.08. Sombor
31.08. Subotica
01.09. Kula
02.09. Vrbas
03.09. Kikinda
04.09. Zrenjanin
05.09. Pančevo
06.09. Vršac
07.09. Nova Pazova
08.09. Stara Pazova
09, 10. i 11.09. Novi Sad

Izvor: Arena Sport

Related posts

ARENIN KARAVAN U NOVOM SADU: Nastavljena kampanja „Sve najbolje“

ARENIN KARAVAN U PANČEVU: Nastavljena kampanja „Sve najbolje“

ARENIN KARAVAN NASTAVIO PUT: Sve najbolje u Vrbasu

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija