12. avgusta 2022.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija

Zvezda i Partizan ponovo plaćaju kazne zbog navijača

FOTO: FK Partizan

Disciplinska komisija FSS kaznila je Crvenu zvezdu sa 500.000 dinara jer su njeni navijači koristili pirotehniku na utakmici protiv Mladosti u Lučanima (2:1). Zbog bakljade je početak meča kasnio četiri minuta. 

Partizan će iz istih razloga, a u pitanju je susret sa TSC-om (0:0) morati da u kasu srpske kuće fudbala uplati 300.000 dinara. 

Pokrenut je postupak protiv Radničkog 1923 zbog propusta u organizaciji na utakmici sa Vojvodinom. Evidentiran je manjak redara, navijači Kragujevčana pokušali su da preskoče ogradu i izazovu fizički sukob sa pristalicama Vojvodine. Polomljeno je 30 stolica, njima su simpatizeri Šumadinaca gađali policicajce na atletskoj stazi, što je izazvalo kratak prekid meča. 

Novi Pazar je zbog kazne bez publike dočekao Partizan, ali je u loži i ispod nje bilo više od 300 ljudi. Klub iz grada kraj Jošanice morati pismeno da se izjasni za veliki propust, jer je bilo dozvoljeno da meču prisustvuje po 75 osoba iz oba kluba. 

Related posts

Millennium Team platinasti prijatelj Građevinskog fakulteta

Tanja Vlček

Železničar ubedljiv u Novom Sadu, trener Savić zadovoljan

Mira Milanović

Porez na imovinu dinom kod Uprave za trezor bez provizije

Tanja Vlček

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija