12. avgusta 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vulin: Plenković pretekao i najgore ustaše

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ocenio je danas da je optužujući Srbiju da je kriva za proterivanje i ubijanje Srba u Oluji, hrvatski premijer Andrej Plenković „pretekao i najgore ustaše“.

„Formirajući jedine logore samo za decu, ustaše su surovošću i ludilom premašile svoje nemačke učitelje. Optužujući Srbiju da je kriva za proterivanje i ubijanje Srba u Oluji, Plenković je pretekao i najgore ustaše.

Ovakvu glupost i laž ne bi izgovorio ni dokazani ustaša i neosuđeni zločinac Gotovina, on najbolje zna koliko zločina i zla je naneo Srbima. To ne zna samo Haški tribunal“, izjavio je Vulin povodom obraćanja Plenkovića na obeležavanju Oluje.

„Kome je Stepinac svetac, njemu je Jasenovac radni logor, Sisak dečije odmaralište, a Oluja zločinački poduhvat Srba. Posle ovakve laži i gluposti Plenkovića, još je jasnije da vladu ustaša vodi glup ustaša. Takvima se ne ćuti, takvima se ne zaboravlja, takvima se ne prašta“, rekao je Vulin.

Related posts

Vulin posetio manastir Hilandar na Svetoj Gori

Katarina Popović

Stoltenberg u sredu odvojeno sa Vučićem i Kurtijem

Tijana Žunić

Novi letnji talas popusta u DDOR osiguranju

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija