12. avgusta 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Noćas dve saobraćajne nezgode

Nažalost dve teške saobrajna nezgode sa dosta povređenih na Kovinskom i Jabučkom putu dogodile su se noćas.  Službe Hitne pomoći iz Kovina i Pančeva bile su na terenu kako bi povređeni što pre bili  preveženi u bolnicu.

Kada noćna smena u Hitnoj pomoći prođe bez intervencija na javnom mestu i saobraćajnih nezgoda bez obira na veliki broj pacijenta koji bude pregledan u ambulanti kažemo jedna  miram noć .Nažalost noćas nije bilo tako pored saobraćajne nezgode koja se dogodila na Kovinskom putu gde je ekipa pančevačke Hitne pomoći morala da pritekne u pomoć teška saobraćajna nezgoda bila je i na Jabučkom putu.

Povećan je broji   kućnih poseta kod kojih ekipe Hitne pomoći odlaze jer pacijent   zbog svog zdravstvenog stanja  nije u mogućnosti da ode u svoju ambulantu.

Ukolko se dogodi da su sve ekipe Hitne pomoći na terenu a pacijentu je  hitan pregled lekara on se  odmah se bez uputa upućuje u Opštu bolnicu kako bi dobio neophodnu lekarsku negu.Ono što je svakako savet da je neopodna koncentracija pri vožnji ,bez alkohola i drugih supstanci za volanom  a pre svega je neophodno  prilagodti brzinu.Jedan trenutak nepažnje  dovdi do teških trauma ili gubitaka života. 

Related posts

Mačković i Vasić u finalu PE u veslanju

Mira Milanović

Počela gradnja parkinga kod silosa u Pančevu

Miroslava Cvejin

Brnabić:Danas počinju konsultacije u SNS o mandatru i vladi

Alba Jovanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija