12. avgusta 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Servisna informacija Vesti

Deo ulice Moše Pijade od ponedeljka zatvoren za saobraćaj

Zbog sanacije kolovoza deo Ulice Moše Pijade od Trga Mučenika do ulice Dimitrija Tucovića od ponedeljka, 8. avgusta, biće zatvorena za saobraćaj. Raskrsnica Moše Pijade i Dimitrija Tucovića u toku trajanja radova će biti otvorena za saobraćaj, a planirano je da oni budu završeni do18. avgusta.

U okviru redovnog održavanja putne infrastrukture u ponedeljak 8. avgusta će početi sanacija kolovoza u Ulici Moše Pijade na deonici od Trga Mučenika do Dimitrija Tucovića. Planirano je uklanjanje habajućeg sloja asfalta i postavljanje novog.

Za vreme tih radova, koji će kako je planirano trajati 7 dana biće totalno obustavljen saobraćaj motornih vozila, jer su radovi takvi da ih nije moguće izvesti pod saobraćajem. Izvršićemo izmneštanje saobraćaja u okolne ulice. U Ulici Svetozara Miletića moriali smo sa parne strane da zabranimo parkiranje vozila da bi mogla sva vozila koja dolaze iz pravca Beograda i da se ne bi stvrala gužva na mostu da mogu bezbedno da izađu iz grada. Napomenuo bih da će sva vozila javnog prevoza koja saobraćaju putem Beograda saobraćati novim putem. – ističe Ranko Marčetić iz Odeljenje za saobraćaj.

Iz gradskog odeljenja za saobraćaj poručuju da će u periodu trajanja radova raskrsnica ulica Moše Pijade i Dimitrija Tucovića biti prohodna za saobraćaj, kao i da će vozila koja dolaze iz pravca Beograda biti preusmerena u Ulicu Trg Mučenika ili Marka Kulića.  Radovi će biti završeni do 18. avgusta.

Related posts

Predsednik Vučić sa mladim sportistima iz kampa „Srbija te zove“

Tanja Vlček

Bogat sportski program u okviru Porodičnih dana

Miroslava Cvejin

Požar koji je juče izbio u okolini Preševa, za manje od 24 časa stavljen je pod kontrolu

Tijana Žunić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija