20. maja 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Srbija Vesti

Preventivni pregledi u ŠOSO „Mara Mandić“

U Specijalnoj   školi  „Mara Mandić“ organizovani su preventivni pregledi za zaposlene. Preko četrdesetoro zaposlenih proverilo je svoje zdravstveno stanje, ukolko je bilo potrebno upućivane su na dodatne lekarske preglede.

Odziv  zaposlenih   u Specijalnoj školi „Mara Mandić“bio  je više nego dobar, zaposleni  nisu štedeli reči hvale što im je omogućeno da provere svoje zdravlje na radnom mestu.

Povodom dana sestrinstva nedavno je organizovana akcija preventivnih pregleda u kojoj su  učestvovale Opšta bolnica,Dom zdravlja i Zavod za javno zdravlje koja se pokazala kao veoma dobra  i sugrađanima omogućila da se pregledaju u prelepom ambijentu Narodne bašte.Akcije preventivnih pregleda nastavljene su po školama.

Akcije Centra za prevenciju Doma zdravlja nastavljaju se i naredne nedelje , prva na redu je OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, zatim OŠ“Đura Jakšić“ i svoje zdravlje imaći mogućnost da provere i zaposleni u OŠ „Stevica Jovanović.

Related posts

Vuk Rašović osvojio Kup Kralja

Aleksandra Miloševska

Pokret socijalista odgovorio Savu Manojloviću: Manojlović napada Vulina zato što mu podmukao plan da posvađa Srbe i uništi Dan državnosti nije uspeo

Tijana Žunić

Dominacija Etiopljana: Mulgeta Feisa i Tsedal Čekole pobednici 35. maratona

Tanja Vlček

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija