20. maja 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Srbija Vesti

Klub za stara i odrasla lica obeležio slavu Svetog Vasilija Ostroškog

Klub za stara i odrasla lica sa svojim članovima obeležio slavu, Svetog Vasilija Ostroškog. Tim povodom organizovali su slavlje i svečani ručak.

Klub za stara i odrasla lica iz Pančeva sa svojim članovima, proslavio je slavu Sveti Vasilije Ostroški. Zbog epidemiološke situacije, u jednom periodu neke aktivnosti su bili obustavljene, ali sada se sa velikim zadovoljstvom vraćaju i raduju starim i novim aktivnostima, ističe direktorka Tanja Lukić.

Ovaj datum je bio prilika da se naši sagovornici prisete koliko je klub bitan za društveni život starih i odraslih osoba našeg grada. Grad Pančevo od 1975. godine vodi institucijalnu brigu o njima. Veliki broj socijalnih programa koji postoje ostvaruju se preko klubova , ističe Milenko Čučković, većnik  za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku.

Rukovodstvo kluba je zajedno sa zaposlenima i članovima, priredilo svečanost sa tamburašima i bogatom slavskom trpezom. Organizacija nije bila laka, ali uz volju, trud, posvećenost i zajednički rad sve je moguće, zaključila je direktorka Tanja Lukić.

Related posts

Vuk Rašović osvojio Kup Kralja

Aleksandra Miloševska

Nastavak preventivnih pregleda u OŠ „Đura Jakšić“

Jelena Vasilčin

Brnabić s Kovačevskim na otvaranju samita „Makedonija 2020“

Ivanka Solomunović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija