22. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vulin srpsku Novu godinu proveo sa pripadnicima Sektora za vanredne situacije: Svima nama želim Srbiju koja će biti vredna ponavljanja

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Sektora za vanredne situacije srpsku Novu godinu i poželeo im uspešnu, srećnu i sigurnu godinu, i Srbiju vrednu ponavljanja.

„Poštovane kolege, svi vi koji danas niste sa svojim porodicama, svi vi koji činite da naš praznik bude siguran i bezbedan, svim vatrogascima-spasiocima, svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, svima koji praznik Nove godine praznuju od danas, želim uspešnu, srećnu, sigurnu Novu godinu, želim Srbiju koja će biti vredna ponavljanja i mi vredni ponavljanja u njoj. Živela Srbija!“, poručio je ministar policije Aleksandar Vulin.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je novogodišnju noć proveo sa pripadnicima vatrogasno-spasilačke brigade Beograd, putem tetra sistema, svim radno angažovanim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova poželeo je srećnu srpsku Novu godinu.

Related posts

COVID-19: Srbija 125, Južnobanatski okrug četiri novoobolele osobe u protekla 24h

Mica Milakov

Vučić danas sa Lajčakom, sastanak u 18 sati

Nikoleta Dragaš

Finale SIM u fudbalu: Jorgačević ispratio najbolje u Split

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija