26. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti Vršac

Gradonačelnica Vršca darovala prvu vršačku bebu u 2022. godini


Prva vršačka beba rođena u 2022. godini je dečak Luka Legen, koji se rodio 3. januara u 12,23 sati, a danas ga je posetila gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović i tradicionalno donela darove Grada Vršca, koje je uručila majki dečaka Ivani Legen.

“Danas smo posetili prvu bebu rođenu u 2022. godini na našoj teritoriji, a to je dečak Luka Legen i tom prilikom uručili smo novčani poklon u ime grada Vršca u iznosu od 50.000 dinara. Luka će naravno imati i pravo na sva ostala davanja, koja je Grad izdvojio za pomoć porodici sa decom, a mi smo značajna sredstva opredelili i ove godine za podršku svoj deci na teritoriji Grada Vršca. Takođe, i ove godine će sva novorođena deca dobiti na poklon sigurnosna sedišta za automobile, istakla je gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović.

Luka je kao prva rođena beba ove godine od Grada Vršca dobio novčani poklon u iznosu od 50.000 dinara i zlatni dukat, koji daruje “Zlatara Bobi”, ali i paket kozmetike i opreme za bebe..

Related posts

Poljočuvari uhvatili još jednog piromana u Dolovu, apel stoji – NE PALITE STRNIŠTA!

Mica Milakov

PENZIONERI : Koji su motivi sudije Gavrančić da ponavlja greške na štetu Vrščana?

Mica Milakov

Predsednik Vučić početkom nedelje u Tirani sa Ramom i Zaevom

Miroslava Cvejin

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija