26. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Ilić PS: Čanku smeta Vulin, jer nije pala ni jedna srpska glava

“Nenadu Čanku, najvećem autošovinisti, zagovaraču separatizma, propalom političaru koji hrče po rijalitijima i pijan i drogiran mlati ljude po kafanama i vozi motorne sanke po užem centru Novog Sada, zasmetalo je to što je Srbija potvrdila svoje prijateljstvo sa Ruskom Federacijom, a posebno to što tokom nelegalnih protesta nije pala krv koja je imala za svrhu da posluži kao opravdanje za sprovođenje obojene revolucije i nasilne smene vlasti baš kao i 2000. godine. 
Zato Čanku smetaju Vulin i srpska policija, zato što nije pala ni jedna srpska glava, zato što nije poslata slika u svet o Srbiji kao nebezbednoj zemlji u kojoj se vlast rešava na ulici. 
Nismo zaboravili kada je Nenad Čanak psovao Srbima majku beogradsku, kada je lupao i pljuvao table RTS i RTV,  kada je rekao da je Srbija genocidna, a Kosovo nezavisno, kada je išao da pruža podršku separatistima u Kataloniji i Milu Đukanoviću protiv srpskog naroda i SPC  u Crnoj Gori. 
Čanak je kao čovek, a i kao političar jedna nula, i tu nulu će i dobiti na izborima ako bude imao hrabrosti da na njih izađe”, odgovorio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić Ligi socijaldemokrata Vojvodine koji su izneli niz laži i uvreda na račun policije i njenog ministra Aleksandra Vulina.

Related posts

Koncert Muzičke škole “Josif Marinković” u Vršcu

Mirjana Popović

Srbija sa 24 aduta na Evropskom prvenstvu u Osijeku

Mirjana Popović

Mali: Rezultati inicijative Otvoreni Balkan već od 1. januara

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija