25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Godišnja skupština AK TamišU ponedeljak 6 decembra je u velikoj Sali Sportskog Saveza Pančeva održana jubilarna deseta po redu godišnja skupština kluba.Skupštinom je predsedavao Zoran Kocić. Na skupštini je usvojen izveštaj o radu kluba u 2021 godini kao I predlog aktivnosti za nastupajuću 2022 godinu. Konstatovano je da je klub u tekućoj 2021 godini ostvario izuzetan uspeh osvajanjem 7 (sedam) medalja na državnim prvenstvima u atletici , kao I još 48 medalja na atletskim mitinzima širom Srbije.
Za najuspešniju atletičarku u 2021 godini jednoglasno je izabrana Milica Bunčić vice šampioka Srbije u kategoriji mladjih juniorki, koja je u 2021 godini osvojila izuzetnih 4 (četiri ) medalje na Prvenstvima Srbije u kategoriji mladjih I starijih juniorki. Milica Bunčić je najozbiljniji kandidat za ulazak u juniorsku reprezentaciju Srbije I odlazak na prvenstvo Balkana u martu mesecu u Grčkoj.
Takođe je konstatovano da je AK Tamiš u 2021 godini izuzetno osnažio svoju školu atletike iz koje je u ovoj sezoni izuzetno odskočila 11-ogodišnja Sara Gagić koja je zbog godina nastupila pod posebnom dozvolom na Državnom prvenstvu u atletici u kategoriji do 14 godinai I odmah osvojila bronzanu medalju. Pohvaljene su još I starija juniorka Ivana Velimirović sa dve medalje na državnom prvenstvu I pionirka Emilija Jelesijević koje su takođe za svoj klub osvojile dragocene bodove u 2021 godini.
Na kraju skupštine klub je prigodnim trofejima nagradio sve prisutne atletičare/ke za trud u 2021 godini kako na trkama, tako I na treningu .

Foto: AK Tamis

Related posts

Vučić na poklon dobio stalak za piće

Zorana Stekovic

MUP: Vatrogasci rade na lokalizaciji požara na Staroj planini

Zorana Stekovic

Gradski odbor SNS čestitao Novu godinu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija