26. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Vesti

Smanjenje siromaštva kroz projekat „Pomoć pri zapošljavanju“

Grad Pančevo i nemačka organizacija „Help“ realizuju  projekat „Pomoć pri zapošljavanju“. Kako bi se svi zainteresovani informisali o uslovima prijavljivanja i pogodnostima, u Gradskoj upravi održana je prezentacija.

Projekat „Pomoć pri zapošljavanju i samozapošljavanju ugroženih grupa“ realizuje nemačka organizacija „Help u saradnji sa gradom Pančevom. Zainteresovani za započinjanje sopstvenog biznisa bili su u prilici da u okviru prezentacije dobiju korisne informacije kako o projektu, tako i o uslovima prijavljivanja i benefitima.

Cilj projekta je doprinos smanjenju siromaštva, socijalnoj inkluziji, inkluzivnom i održivom ekonomskom razvoju, a podrška će biti  pružena licima koja zadovolje socijalne i ekonomske kriterijume.

Projekat finansira Švedska vlada preko Švedske agencije za međunarodni razvoj i saradnju, a sufinansira Grad Pančevo.

Naredna prezentacija biće održana 8. decembra u 11 sati, te organizatori pozivaju  sve zainteresovane, a prvenstveno nezaposlene da iskoriste priliku i razmotre mogućnost za pokretanje sopstvenog biznisa.

Related posts

U Srbiji skoro 8.000 novozaraženih

Mirjana Popović

Đoković novi kralj šljake – Novak osvojio Rolan Garos!

Mirjana Popović

“Dani suncokreta” po drugi put u Pančevu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija