26. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Srbija Vesti

Predsednik Vučić na konferenciji Jedinstvene Rusije: Hvala Putinu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas putem video linka na konferenciji “Globalni izazovi 21. veka: Međustranačka dimenzija” u organizaciji ruske vladajuće stranke Jedinstvena Rusija.

“Hvala Jedinstvenoj Rusiji što sam imao čast da učestvujem na konferenciji “Globalni izazovi 21. veka: Međustranačka dimenzija”. Veliko hvala predsedniku Putinu koji je uvek bio uz Srbiju i srpski narod kada je bilo najteže. Živelo srpsko-rusko prijateljstvo”, napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

Kako prenosi Tas s, ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je u pozdravu ucesnicima konferencije da je međustranački dijalog između država važna komponenta međunarodnih odnosa, jer pomaže u traženju načina za suprotstavljanje savremenim pretnjama i izazovima. Na skupu koji se održava u okviru manifestacija povodom 20. godišnjice partije Jedinstvena Rusija učestvuje još nekoliko šefova država i vlada, kao i desetine lidera uticajnih politickih snaga.

Related posts

Đerlek: Srbija će imati 3 vakcine za imunizaciju stanovništva

Katarina Popović

Specijalna plaketa “Naš šampion” Andrei Stojadinov

Miroslava Cvejin

Ministar Šarčević obišao Plandište, lokalnu osnovnu školu i obećao nova ulaganja

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija