25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

U Omoljici rehabilitovano 4300 metara puteva

U Omoljici su u drugoj fazi asfaltiranja izvedeni radovi u 10 ulica. Danas je završeno asfaltiranje u Vranjskoj ulici i na Vatrogasnom trgu. Ukupno je rehabilitovano 17 ulica, tj. 4300 metara puteva.

Omoljčani su nakon nekoliko decenija konačno dobili asfaltirane ulice. Zadovoljstvo nisu krili i izrazili su zahvalnost lokalnoj samoupravi i svima koji su doprineli tome.

U Omoljici su izvedeni radovi na završnom sloju asfaltiranja Vranjske ulice i Vatrogasnog trga. Omoljica je rehabilitacijom dobila asfalt u 17 ulica, odnosno 4.300 metara puteva. U ovoj fazi radova asfaltirano je 10 ulica i to Prvomajska, Ive Andrića, Cerska, Dunavska, Uroša Predića, Vuka Karadžića, Vranjska,Vatrogasni trg, Radnička i Banatska.

U predhodnoj fazi radova asfalt su nakon više decenija dočekali građani u Ulici Žikice Jovanovića Španca, Avalskoj, Zadružnoj, Proleterskoj, Josifa Pančića,  Desanke Maksimović, Balkanskoj.

Maja Vitman je naglasila da su direktnim ulaganjem iz budžeta za 15 meseci isfinansirani  radove u 118 ulica, 53 km puteva i 3 km pešačkih staza. Dodala je da se sa krajem godine polako i uspešno privodi kraju sve što je predviđeno. Uskoro kreću radovi u preostale tri ulice u Banatskom Brestovcu i Kačarevu, takođe do kraja godine će se završiti deo ulice kod groblja u Starčevu kao i parkinzi u sklopu toga. Preostali su i radovi na okretnici u Banatskom Brestovcu i na bankinama  u Jabuci i Dolovu. Uporedu sa radovima u selima, sprovode se i u  gradu i to u naselju Mladost i na Kotežu. U naselju Gornji grad radove na rehabilitaciji će biti urađeni i u Karađorđevoj ulici od Matije Gupca do Knićaninove i u Topoli Ulici Bore Šipoša. Maja Vitman je naglasila da je sve postignuto zahvaljujući odgovornoj politici predsednika Aleksandra Vučića, naše države kao i lokalne samouprave.

Related posts

Pančevci ponovo mogu da koriste usluge Gradskog uslužnog centra

Jelena Obradović

Pobeda Ivane Španović na mitingu u Stokholmu

Mirjana Popović

Online “Ajvar izazov”

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija