19. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Protestni skup u Šapcu zbog pretučenog bageriste

U Šapcu je održan protest građana koji zahtevaju poštovanje zakona i slobode kretanja. Na protestu je raširen transparent “Stop teroru žutog ološa”, a okupljenima su se obratili predsednik izvršnog odbora SNS Darko Glišić, gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić, zamenik gradonačelnika Blaža Knežević i poslanik SNS Boban Birmančević. Oni su zahtevali da se procesuira lider Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović i svi koji su u subotu organizovali blokade u Šapcu, kao i oni koji su učestvovali u ugrožavanju bezbednosti i života građana.

Glišić je rekao da blokiraju put oni koji nisu izgradiil ni metar asfalta, a da aktuelna vlast otvara fabrike, gradi bolnice.Podsetio je i da, kada je prethodna vlast posle 20 godina izgubila izbore i nakon pet puta ponavljanja pokušala da ih pokrade, sada bi da građanima zabrani da se kreću. Pajić, Birmančević i odbornik u Skupštini grada Šapca Aleksandar Preranović poručili su da je Šabac slobodan grad i da svi putevi i ulice u Šapcu moraju biti slobodni.

Izvor: informer.rs

Related posts

Usvojena inicijativa da se imenuje ulica Mate Parlova

Ivana Bogdanovski

“Neverne Bebe” : Kreativnost u izolaciji

Katarina Popović

Četiri godine uspeha Džudo kluba “Jedinstvo”

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija