26. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Sport Vesti

Novi bodovi i medalje za takmičare “Pančevo 1813”

U Nišu održano drugo kolo Kupa SS Srbije po A programu, na kojem je uspešno natupilo devet takmičara Streljačke družine ”Pančevo 1813”.
Ekipa seniora vazdušnom puškom je osvojila treće mesto i osam bodova za učešće u Finalu Kupa,  Dejan Pešić je osvojio bronzanu medalju i osam bodova sa 624,8 krugova, a ispred njega su bila samo dva aktuelna reprezentativca Kovačević i Stefanović.Junior Aleksa Rakonjac je osvojio srebrnu medalju i deset bodova sa 623,6 krugova vazdušnom puškom, koliko je imao i prvoplasirani Marko Ivanović, reprezentativac iz Kragujevca, a sa malo boljom zadnjom serijom. Aleksa je osvojio šesto mesto i pet bodova u konkurenciji seniora, i znatno doprineo rezultatu ekipe, kao i Dalibor Pavlović sa 594,45 krugova.  Uspešno su nastupile juniorke puškom Teodora Kondić sa 609,2 kruga i Iva Rakonjac sa 605,6 kruga, ali nedovoljno za osvajanje bodova.
Ekipa seniora vazdušnim pištoljem,sastavljena od tri juniora,  je osvojila četvrto mesto  i sedam bodova. Marko Ninković je osvojio peto mesto i šest bodova, sa 542 kruga, Stefan Kešišjan je sa 539 krugova osvojio osmo mesto i tri boda, Velimir Ninković je sa 535 krugova osvojio deseto mesto i jedan bod, a juniorka Marina Mijatović je sa 525 krugova osvojila deveto mesto i dva boda za finale.
Naredno treće kolo Kupa SS Srbije će biti održano 25. decembra u Beogradu, a do tada će učestvovati na dva međunarodna turnira u Beogradu i Osjeku.

Related posts

Predsednik Vučić polaže venac na spomenik Neznanom junaku na Avali

Zorana Stekovic

Vučić Putinu: Nisam optimista o kompromisu sa Prištinom

Mica Milakov

Ulica Bavaništanski put u petak (19. februara) bez vode

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija