26. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Politika Vesti

Nove odluke Skupštine grada Pančeva

Danas je održana 16. sednica Skupštine grada Pančeva na kojoj su odbornici usvojili odluke o planovima detaljne, ali i generalne regulacije kao i izmene odluka o osnivanju pojedinih kulturnih ustanova grada i seoskih domova kulture.

Odbornici Skupštine grada Pančeva su na današnjoj sednici usvojili tri planska dokumentaa, tačnije predlog odluke o donošenju plana detaljne regulacije Severne industrijske poslovne proizvodne zone 3, izmene i dopune plana detaljne regulacije „Hipodnorm“ i izmene i dopune plana generalne regulacije Strelište sa Hipodromom i Vojlovicom sa Toplanom u Pančevu.

Odbornici su takođe usvojili predlog izmene i dopune Poslovnika Skupštine grada Pančeva. Radi se o usklađivaju Poslovnika sa Zakonom o rodnoj ravnopravnosti kao i sa zakonom lokalne samouprave istakla je Ivana Rosić, predsednica Saveta za rodnu ravnopravnost grada Pančeva.

Na 16. sednici Skupštine grada Pančeva odbornici su usvojili i izmene odluka o osnivanju pojedinih kulturnih ustanova grada i seoskih domova kulture.

Related posts

Vučić: ZF donosi radna mesta i najsavremeniju tehnologiju

Jasmina Petkovic

Košarkašice Srbije bolje od Kanade na startu OI

Nikoleta Dragaš

Novi izgled školskog dvorišta u OŠ “Đura Jakšić”

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija