27. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Ministar i predsednik PS-a Vulin nakon sastanka Vučića i Putina: Srbija je zahvalna Putinu i ponosna na Vučića, ima i zašto

“Dogovor predsednika Putina i Vučića je dokaz da prijatelje ne treba gubiti ni zbog dnevnih interesa, ni zbog snage onih koji to od nas traže. Da je predsednik Vučić vodio politiku slepog svrstavanja uz rezolucije Evropske unije, da je slušao naređenja i popuštao pod pritiscima, danas bi Srbija kao i druge zemlje koje su uvodile sankcije Rusiji plaćala troškove energetske krize.

Politika vojne neutralnosti i odbijanje da se postane deo antiruske histerije danas je još jednom pokazala svoju vrednost. Predsednik Vučić je sa predsednikom Putinom uštedeo Srbiji 300 miliona evra direktnih troškova, a još bar milijardu, jer nijedan investitor neće zatvoriti svoj pogon zbog visokih cena ili nestašice gasa.

Aleksandar Vučić je poslednji slobodni državnik na Balkanu, zato se njegova reč sluša, a molba poštuje. Srbija je zahvalna Putinu i ponosna na Vučića, ima i zašto”, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin povodom postignutog dogovora o ceni gasa između predsednika Srbije Vučića i predsednika Rusije Putina u Sočiju i velikog uspeha Srbije i njenog predsednika.

Related posts

U Vršcu održan Naučno-stručni skup „Planska i normativna zaštita prostora i životne sredine”

Miroslava Cvejin

Borovčanin: Hvala predsedniku Vučiću na podršci boksu

Nikoleta Dragaš

Uzmi račun i pobedi 2021 – sutra prvo izvlačenje, već stiglo milion koverata

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija