3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Srbija Vesti

Brojne aktivnosti vojske u kasarni „Narodni heroj Stevica Jovanović“

Pukovnik Goran Roganović, komandant garnizonskog mesta Pančeva u kasarni „Narodni heroj Stevica Jovanović“,  osvrnuo se na brojne aktivnosti vojske u prethodnoj godini, ali i pozvao mlade da se prijave na dobrovoljno služenje vojnog roka.

Protekla godina u kasarni „Narodni heroj Stevica Jovanović“ u Pančevu bila je ispunjena brojnim aktivnostima. Između dva praznika, Dana kopnene vojske „16. novembra“ i Dana prve brigade kopnene vojske kojoj 11. pešadijski bataljon Pančeva pripada, jedinica pančevačke vojske i vojske Srbije organizovala je vežbovne aktivnosti u cilju priprema za odbranu Republike Srbije, istakao je komandant garnizonskog mesta Pančeva, pukovnik Goran Roganović.

Pored ovih značajnih aktivnosti, pančevački bataljon organizovao je i jednu već tradicionalnu vežbu „Komšije 21” na kojoj su se pripadnici naše vojske uvežbavali sa njihovim  kolege iz Mađarske i pripadnicima Nacionalne garde Ohaja. Pukovnik Goran Roganović ističe da ni tu nije kraj aktivnostima naših vojnika.

Komandant garnizonskog mesta Pančevo pozvao je mlade i zainteresovane  da se prijave za dobrovoljno služenje vojnog roka koje dolazi uz brojne beneficije i mogućnosti napredovanja.

Related posts

Počelo raspoređivanje snaga Kfora na Jarinju

Zorana Stekovic

U Južnom Banatu revakcinisano preko 20.000 ljudi

Vanja Vićentić

Male olimpijske igre u OŠ “Mika Antić”

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija