3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Južni Banat Pančevo Vesti

U Pančevu će biti otvoren šesti Preduzetnički hab Privredne komore Srbije

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu otvoriće u sredu, 24. novembra Preduzetnički hab čime implementira novi poslovni model povećanja konkurentnosti privrede i podsticanja regionalnog razvoja.

Otvaranje Preduzetničkog hab-a održaće se u sredu, 24. novembra sa početkom u 11 časova u prostrijama PK Srbije – Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu, Ulica Zmaj Jove Jovanovića 1a u sali na prvom spratu.

U cilju podsticanja razvoja preduzetništva, promovisanja preduzetničkog duha i jačanja svesti kod mladih ljudi o mogućnostima i šansama koje nudi preduzetništvo, Privredna komora Srbije je pokrenula projekat osnivanja Preduzetničkih habova.

Osnivanjem Preduzetničkog hab-a u prostorijama Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga, stvoriće se uslovi za više od 10.000 preduzetnika Južnog Banata (Pančevo 53%) da mogu koristiti prostor, tehničku i logističku pomoć, kao i priliku za zajednički rad, razmenu ideja, informacija i kontakata.

Preduzetnički hab se otvara u saradnji sa Gradom Pančevom i Opštim udruženjem preduzetnika grada Pančeva u cilju organizovanja zajedničkih aktivnosti, kao i besplatnih radionica na teme od najveće važnosti za preduzetnike: o izvorima finansiranja, e-prijavama za registraciju preduzetnika, aktuelnoj zakonodavno-pravnoj regulativi, paketima poslovnih banaka namenjenih preduzetnicima i sličnim temama.

Nakon otvaranja biće održana radionica na temu ”Državna pomoć za razvoj preduzetništva (izvori finasiranja)” koju će održati mr Slobodanka Džinović-Kojić, šef Kancelarije za preduzetništvo Privredne komore Srbije.

Related posts

Vanredna akcija davanja krvi u petak

Vanja Vićentić

Prijem vukovaca u Opovu

Nikoleta Dragaš

Decenija sprovođenja programa “Zajednici zajedno”

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija