3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Izgradnja putne infrastrukture u Jabuci

Nastavlja se rekonstrukcija puteva na teritoriji grada Pančeva. U Jabuci su danas počeli radovi na asfaltiranju Osogovske ulice, deo ulice Sutjeske i Mašinske, a asfaltirana je Stumička ulica kao i ulica Nikole Tesle. Radove je danas obišla gradska menadžerka Maja Vitman.

Radovi na rehabilitaciji ulica u Jabuci su u punoj dinamici. Jabuka je u prethodnom periodi dobila oko 2.7 kilometara asfaltiranih puteva i nešto više od 1000 m rehabilitovanih pešačkih staza. Meštani Jabuke ističu da im nov asflat mnogo znači jer mogu mnogo lakše da funkcionišu.

Direktnim ulaganjem iz budžeta Grad Pančevo je a 15 meseci isfinansirao radove u 103 ulice, tačnije rekonstruisano je 48.5 kilometaram puteva i 3 kilometara pešačkih staza istakla je gradska menadžerka Maja Vitman.

U Jabuci uskoro kreću i radovi na rekonstrukciji centalnog parka, što će dodatno doprineti lepšem izgledu samog centra, istakako je Marko Mladenović, odbornik Skupštine grada Pančeva.

Jabuka ima ukupno 36 ulica ističe Slobodan Ilić, predsednik MZ Jabuka. Prema njegovim rečima, pojedine ulice nisu uređene više od tri decenije.

Danas su krenuli radovi i u Banatskom Novom Selu na asfaltiranju pet ulica, istakla je gradska menadžerka.

Maja Vitman je istakla da će grad ravnomernim ulaganjem obezbediti sredstva za nastavak radova i u sledećoj godini.

Related posts

Četiri gola “brzog voza” za treću pobedu u sezoni

Jasmina Petkovic

Kačarevačko jezero turistički biser Južnoj Banata

Jasmina Petkovic

Partizanova nova filijala je bivši ŠAMPION ABA lige – Vršac

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija