25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Vesti Vršac

Postavljeni “zimski znakovi” za ograničenje brzine

Foto: Grad Vršac

Pripreme za predstojeću zimu uveliko su počele, a u okviru poslova zimske službe postavljeni su znakovi za ograničenje brzine na pojedinim deonicama na teritoriji Grada Vršca.
Rešenjem o tehničkom regulisanju saobraćaja na opštinskim putevima na teritoriji grada Vršca u periodu od 01.11.2021. do 01.04.2022. godine, ograničena je brzina kretanja svih vozila na 40 kilometara na sat u navedenom periodu za vreme pojave snega, leda i poledice na sledećim opštinskim putevima: Opštinski put (103)- Jablanka – Sočica, Opštinski put (105) krak za Kuštilj, Opštinski put (109) -Šušara i Opštinski put (111) – Odmaralište „Crveni krst“ – „Planinarski dom“.
Na ovim lokacijama postavljena je vertikalna saobraćajna signalizacija kako bi upozorila vozače na potencijalnu opasnost u periodu padavina. Mole se građani za dodatnu opreznost prilikom prolaska kroz ove deonice.

Related posts

Ministar Vulin: Gde god je bilo teško, i kad god je teško, Kopnena vojska je tu

Branislava Grčić

Ministar Vulin: Radujem se što Dunović nije morao da promeni veru, tužan sam što govori o RS kao da jeste

Vanja Vićentić

Vučić i Brnabić sa ambasadorom Lijem: Srbija nikad nije bila u težoj situaciji

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija