22. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Vesti Vršac

Mladi vršački vozači na “Treningu bezbedne vožnje” u Centru Navak

Foto: Grad Vršac

Grad Vršac, u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, organizovao je odlazak u Centar Navak za 40 mladih vozača koji su u prethodne dve godine stekli probnu vozačku dozvolu.
Oni su za upravljačima školskih automobila, a u prisustvu trenera bezbedne vožnje, osetili realne saobraćajne opasnosti, ali u kontrolisanim i bezbednim uslovima na poligonu Centra Navak. Cilj “Treninga bezbedne vožnje” je da mladi vozači nauče da prepoznaju i izbegnu opasnost u saobraćaju pre nego što se ona dogodi i da pravovremeno reaguju u kritičnim situacijama. Komentari mladih vozača posle današnjeg treninga veoma su pozitivni, a ovo neprocenjivo iskustvo uticaće da njihovo učešće u saobraćaju bude bezbednije i sigurnije. Ovo je još jedna aktivnost Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Vršca usmerena ka povećanje bezbednosti mladih u saobraćaju i smanjenju broja saobraćajnih nezgoda.

Related posts

Predsednik Vučić: Poštujte preporuke države, moramo da pobedimo

Katarina Popović

Predsednik Vučić: Srbija garantuje energetsku bezbednost svojim građanima

Nikoleta Dragaš

VUČIĆ U DVODNEVNOJ POSETI FRANCUSKOJ, danas sastanak sa Makronom

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija