29. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Vesti

Banatsko Novo Selo dobija još pet asfaltiranih ulica

U Banatskom Novom Selu danas su počeli radovi u pet ulica, dok je u prethodnom periodu selo dobilo 6.7 km asfalta. Grad Pančevo nastavlja rehabilitaciju puteva, dok je za 15 meseci na njegovoj teritoriji  rehabilitovana 91 ulica, tačnije 44,5 km puteva i 3 kilometra pešačkih staza.

Zahvaljujući projektu Javnog privatnog partnerstva, nastavlja se uređenje ulica na teritoriji grada Pančeva. Danas su počeli radovi na uređenju pet ulica u Banatskom Novom Selu. Prema rečima meštana ovog sela, nov kolovoz će im mnogo značiti.

Početak radova je danas posetila i gradska menažerka Maja Vitman, koja je istakla da je u predhodnom krugu urađeno oko 6.7 km asfalta, tačnije asfaltirane su ulice: Bratstva Jedinstva, Žarka Zrenjanina, Ulica JNA, Železnička ulica, Ulica Crepajski put, Ulica Mihaila Pupina i ulica 27. Marta.

Marijana Kesić, odbornica Skupštine grada Pančeva istakla je da zahvaljujući odgovornoj politici gradske vlasti, Banatsko Novo Selo je u prethodnom periodu dobilo više od 11 km puteva.

Pored radova u Banatskom Novom Selu, radi se i u ostalim naseljenim mestima na teritoriji grada, istakla je Maja Vitman.

Grad Pančevo može da se pohvali izuzetnom saradnjom sa svim mesnim zajednicama kao i sa građanima, a iz te saradnje proističu dobri rezultati. Maja Vitman je istakla da će grad ravnomernim ulaganjem obezbediti sredstva za nastavak radova i u sledećoj godini.

Related posts

NIS: Glasajte za projekte koji će poboljšati život zajednice

Nikoleta Dragaš

Emirati veliki prijatelji Srbije! Al Dahra neće otpuštati radnike tokom vanredne situacije, nego će ih dodatno stimulisati

Jasmina Petkovic

Projekat ,,Jadran” strateški važan za državu

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija