3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Izložba radova fotografske i likovne sekcije u Đurinoj školi

Osnovna škola „Đura Jakšić“ obeležila je svoj dan i 108. godina postojanja i rada. Ove godine zbog situacije sa Kovidom – 19 odlučili su da organizuju sportski dan i naprave izložbu radova sa fotografske i likovne sekcije.

Zaposleni u Osnovnoj školi „Đura Jakšić“ odlučili su da radno obeleže svoj dan kako bi ispoštovali epidemiološke mera. Za dan škole uzet je 16. novembar Slava Đurđic imendan Đure Jakšića.  Ove godine nije upriličena  priredba ovim  povodom, već su deca mogla da pogledaju šta su uradili njihovi drugovi na fotografskoj i likovnoj sekicji.

Učenici čiji su radovi izloženi u holu škole zadovoljni su što njihovi  prijatelji i roditelji mogu da vide čime se oni još bave u okviru škole.

Radove, nastale u toku ove školske godine, prikazala su deca viših razreda.

Osnovnu školu „Đura Jakšić“ ove godine pohađa 360 dece, od kojih je 54 prvaka. Primetno je da sve više mališana upisuje ovu obrazovnu ustanovu, bilo da su se doselili u Pančevo ili su prešli iz druge škole. Nastavnici i đaci se nadaju da će naredne godine moći ponovo da organizuju humanitarni koncert po čemu je ova škola poznata.

Related posts

Stalno zaposlenje dobilo šest lekara

Nikola Toadjer

Izložba Udruženja “Ognjena Marija” u Biblioteci

Jasmina Petkovic

Renovirana ambulanta “Novi svet”

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija