25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Petković čestitao Srpskoj listi ubedljivu pobedu u Klokotu

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković čestitao je večeras Srpskoj listi ubedljivu pobedu u drugom krugu lokalnih izbora u opštini Klokot.

“Čestitam ubedljivu pobedu našoj Srpskoj listi, našem narodu i saborcima u Klokotu i novom gradonačelniku Vladanu Bogdanoviću koji su večeras ostvarili veličanstven i veoma važan trijumf za naš ostanak i opstanak na Kosovu i Metohiji”, napisao je Petković na svom Fejsbuk profilu.

Ocenio je da je to pobeda srpskog naroda, srpske sloge i jedinstva i pobeda za nova radna mesta, nove puteve i ulaganja.

“Uspeli smo da sačuvamo i odbranimo naš bedem na Kosovu i Metohiji i zadržimo svih 10 opština sa srpskom većinom u srpskim rukama. Hvala našem narodu u Klokotu koji je najvećom izlaznošću danas na teritoriji KiM, pokazao veliki stepen odgovornosti i svesti o značaju trenutka u kome se nalazimo”, naveo je Petković.

Istakao je da je Srpska lista još jednom je pokazala “da se jedina istinski zalaže i bori za srpske nacionalne interese na Kosovu i Mrtohiji”, zbog čega i ima snažnu podršku srpskog naroda u pokrajini, ali i podršku zvaničnog Beograda, predsednika Aleksandra Vučića i Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Related posts

NAJNOVIJI PODACI! JOŠ 1.966 NOVIH SLUČAJEVA KORONE U SRBIJI! PREMINULO 37 OSOBA!

Mirjana Popović

Policijski čas počinje u 18 sati do ponedeljka u 5

Nikoleta Dragaš

Grad i ATP obezbedili polaske autobusa za medicinske radnike

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija