25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kultura Najvažnije Pančevo Vesti

Omladinski Foto Safari u Ivanovu 14.novembra

U Ivanovu će u nedelju 14. novembra prvi put biti organizovan omladinski Foto safari. Za mlade ljubitelje fotografije biće upriličen obilazak sela kao i upoznavanje sa poznatim fotografima. U 16 sati otvoriće se  jubilarna 40. Omladinska izložba fotografije Srbija – Ivanovo 2021.

Ivanovo će u nedelju 14. novembra biti centar mladih fotografa. Okupiće se oko 50 iz cele Srbije, kaže Marko Guran direktor Doma kulture „Žarko Zrenjanin“ iz Ivanova. Oni će tokom dana imati niz aktivnosti, od radionica, upoznavanja sela, otvaranje izložbe.

U 16 sati u sali Doma kulture  biće otvorena  jubilarna 40. Omladinska izložba fotografije Srbija – Ivanovo 2021. Na izložbi će biti prikazane fotografije selektovane u dve kategorije: kategorija do 16 godina i kategorija do 21 godine.

Ivanovački Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ je domaćin izložbe Omladinske fotografije Srbije koju organizuje u saradnji sa Foto savezom Srbije.

Related posts

Mediji u Kini preneli Vučićev apel:Pomozimo Srbiji,braća smo

Katarina Popović

Učenici iz Pančeva u finalu smotre istraživačkih radova iz istorije

Vanja Vićentić

Otvoren vrtić “Zabavnik” u Ulici cara Lazara

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija