29. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Najvažnije Plandište Vesti

Potpisani ugovori iz Programa energetske  sanacije u Plandištu

U Plandištu su potpisani  ugovori iz Programa energetske  sanacije stambenih zgrada, kuća i stanova između krajnih korisnika, izvođača radova i Opštine Plandište, koja zajedno sa Ministarstvom rudarstva i energetike subvencioniše program. Za ovu namenu Opština je izdvojila milion dinara, koliko je obezbedilo i Ministarstovo, a sredstva su odobrena za 15 korisnika.

Slavica Ćalić i Slavko Germanac iz Plandišta  uspeće zahvaljujući Programu energetske sancija da zamene stolariju u svojim domovima. Smatraju da je svaka pomoć dobrodošla i zato se zahvaljuju Opštini i Ministarstvu.

Na javni poziv prijavilo se 16 korisnika sa teritorije Opštine Plandište, ali su  posle  detaljne provere dokumentacije i obilaska terena sredstva odobrena za 15 korisnika, kaže Dušan Ćurčić, zamenik predsednika Opštine Plandište.

Izvođač Nikola Kovačević iz Uljme zameniće stolariju kod 12 korisnika i  obećava da će radovi biti završeni na vreme.

U sali Kulturnog centra u Plandištu potpisani su i svečano uručeni  ugovori između korisnika, Opštine Plandište i izvođača radova. Rok za zamenu  stolarije je 15. decembar ove godine.

Related posts

Vučić u sredu sa američkim kongresmenom Engelom

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić: EU je najveći donator i najvažniji trgovinski partner Srbije!

Alba Jovanović

Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se sa predstavnicima digitalne zajednice

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija