25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Ministar Vulin razgovarao sa ambasadorom Holandije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa novoimenovanim ambasadorom Kraljevine Holandije Joustom Reintjesom o bilateralnoj policijskoj saradnji dve zemlje.

Ministar i ambasador istakli su i važnost Kraljevine Holandije u ekonomskom razvoju naše zemlje i tom prilikom ministar Vulin je podsetio na činjenicu da je jedan od ciljeva predsednika Aleksandra Vučića rad na privlačenju što više stranih investicija u našu zemlju.

Ministar Vulin je takođe istakao da je prioritet Ministarstva unutrašnjih poslova borba protiv organizovanog kriminala, kao i da je poslednjih meseci Srbija intenzivirala svoj rad na razbijanju organizovanih kriminalnih grupa i postigla odlične rezultate.

Na sastanku je još jednom potvrđena dobra policijska saradnja dve zemlje i razgovarano je o predlozima za njeno dalje unapređenje između Republike Srbije i Kraljevine Holandije.

Related posts

UBEDLJIVA POBEDA SNS U NEGOTINU I MIONICI!

Zorana Stekovic

“Predsedniče Tramp, kosovski Srbi zahvaljuju Vam na tome što donosite mir”

Mica Milakov

Biteviću srebro na EP u Španiji

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija