27. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Najvažnije Pančevo Vesti

Značajna sredstva za opremanje učeničke zadruge u Ekonomskoj školi

Ekonomsko – trgovinska škola “Paja Marganović” dobila je sredstva za opremanje učeničkih zadruga po Konkursu koje je raspisalo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Dodeljena sredstva u iznosu od 340 hiljada dinara omogućiće  školi da  unapredi rad zadruge i zadrugara.

Projekat “Za kolače i jela fina, potrebna nam je rashladna vitrina”   Ekonomske škole “Paja Marganović” dobio je sredstva od Ministarstva prosvete. Zahvaljujući tome kupiće se neophodna oprema za školu.

Osnivanje Zadruge veoma je značajno za Ekonomsku školu, naročito za učenike koji su na ugostiteljskim smerovima, kuvare, poslastičare i konobare.

Ukupna vrednost projekta je 4 miliona dinara, od čega će Ekonomska škola “Paja Marganović” dobiti 340 hiljada za kupovinu rashadnih vitrina, ali i sitnih aparata, napominje Popovski. Pored škole iz Pančeva, u projekat su uključene i škole iz Knića, Zrenjanina, Požarevca, Jagodine, Svilajnca, Rekovca, Aleksandrovca, Valjeva, Niša i Sombora.

Related posts

Mali: Isplata dodatnih 20 evra pomoći počinje 7. decembra

Ivana Bogdanovski

VUČIĆ: Ako misle da nasiljem mogu da ostvare političke ciljeve – varaju se!

Mica Milakov

Bolesna izjava! „Građani imaju pravo da likvidiraju Vučića “ – Milovan Brkić pozvao na ubistvo predsednika Srbije, pomenuo mu i decu

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija