27. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kultura Vesti Vršac

Nova saradnja Kulturnog centra Vršac i časopisa Borba

U ovomesečnom časopisu Borba čitaocima je predstavljen grad Vršac. Tim povodom je između Kulturnog centra Vršac i ovog čuvenog mesečnika, koji kroz reportaže predstavlja lepote i znamenitosti srpskih gradova, potpisan sporazum o saradnji.

Kulturni centar Vršac i mesečnik “Borba” potpisali su sporazum o saradnji u oblasti promocije i negovanja kulture. Borba je tim povodom ovoj ustanovi donirala 50 naslova iz bogatog opusa “Večernjih novosti”, koji će se naći na  policama biblioteke KC, a kako je rekao direktor KC Vršac davor Stojković, svakog meseca dostavljaće i primerake časopisa.

“Borba”, u svom novom izdanju, bavi se promocijom kulture, umetnosti, turizma i drugim temama od značaja za očuvanje nacionalnog identiteta, istakao je Andrija Jorgić, direktor časopisa.

U svakom broju “Borba” predstavlja znamenitosti i lepote nekog od srpskih gradova, kaže urednica časopisaElena Stojanović. Ovoga puta čitaoci su u prilici da upoznaju grad Vršac.

Povodom promocije časopisa na Trgu svetog Teodora Vršačkog podeljeni su primerci građanima, a volonteri “Borbe” bili su u prilici da se upoznaju sa znamenitostima i stanovnicima jednog od najlepših banatskih gradova. 

Časpos nije dostupan na kioscima, već isključivo u bibliotekama, kulturnim centrima, pozorištima i drugim ustanovama kulture. U narednom broju biće predstavljen još jedan od gradova Vojvodine, a kako je otkrio direktor “Borbe” najverovatnije će to biti Kikinda.

Related posts

Online “Ajvar izazov”

Bojana Kecic

Ministar Vulin: Za godinu dana pozornici u većim gradovima, potom u ostalim

Vanja Vićentić

Vučić obilazi Zaječarski okrug

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija