27. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vulin: Napadaju Vučićevu porodicu da bi ga naterali da se povuče

Danilo Vučić je na meti Ðilasovskih medija, partija i njegovih zaposlenih već godinama da bi naterali Aleksandra Vučića da se poovuče, jer je to jedini način da ga sklone, ocenio je večeras ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

“Napadali su ge dok je bio maloletan. Prvo je bio bahat, siledžija, kriminalac, a nikako da se nađe nijedan jedini kriminal. Sad je ođednom postao bogataš koji deli novac. I svaki put se ta laž završi, vreme je demnatuje i ništa. Samo se pređe na sledeću. Nije to Danilo, to je Aleksnaadar. On je meta. A uništavajući život Danila Vuičića vi unistavate život Aleksandra Vučića”, rekao je Vulin gostujući u emisiji ””Hit Tvit”” na TV Pinku.

Dodao je kako niko ne može da posmatra kako mu pljuju dete i da je svako spreman da učini svašta da zaštiti svoje dete.

Rekao je da je prethodnih meseci bilo primera da se išlo na Aleksandra Vučića preko članova njegove porodice sa idejom da se on sam povuče.

“Jedini način da sklonite Aleksandra Vučića je da on ode sam, a to jedino možete da uradite tako što ćete mu ugroziti sina Danila, Vukana, ćerku Milicu, brata i naterate ga da kaže da je bolje da se on žrtvuje nego oni”, rekao je Vulin.

Related posts

Vučić razgovarao sa Bocan-Harčenkom

Jasmina Petkovic

Uhapšeni Starčevci zbog tuče na Zlatiboru

Mica Milakov

Živković i Stojadinov apelovali da se ne uništava javna imovina

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija