3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Srbija Vesti

Menadžment RTV Pančevo i Dunav televizije najoštrije osuđuje nove napade na porodicu predsednika Aleksandra Vučića i na njegovog sina Danila

Menadžment RTV Pančevo i Dunav televizije najoštrije osuđuje nove napade na porodicu predsednika Aleksandra Vučića i na njegovog sina Danila. Đilas i njegovi mediji počeli su da prevazilaze najgore Gebelsove metode u svojoj bestijalnosti i apsolutnoj nemoći a prljavom medijskom kampanjom koju su po naredbi svojih nalogodavaca sada „pojačali“ protiv Danila Vučića. Svako  ko želi da vidi, a to je ogromna većina naše zemlje Srbije,  vidi da su čak kontradiktorni i u svojim lažima koje plasiraju, pa je tako jednog dana Danilo Vučić kriminalac, a sada ga predstavljaju kao velikog privrednika. Činjenica je da je Danilo Vučić zaposlen kao što je već više puta potvrđeno i da radi za platu od 500 evra, ali izgleda da u ovom slučaju važi ona izreka „Što je babi milo, to joj se i snilo“. Pa se tako Đilasu i njegovim uposlenicima priviđaju milioni evra, ali ne onih 619 koje Dragan Đilas ima na svom računu, već kod mladića koji svoj posao radi časno i pošteno i čiji je jedini „greh“ to što je sin Aleksandra Vučića.

Žalosno je i otužno to što čitava porodica trpi, sada već možemo nazvati orkestrirane napade, laži, bljuvotine, prostakluke i uvrede koje se svakodnevno objavljuju kroz medije pod kontrolom Dragana Đilasa. Ono što najviše boli takozvanu „elitu“ je da narod u Srbiji vrlo jasno prepoznaje činjenicu da predsednik Vučić radi danonoćno, bez trunke odmora, na ekonomskom razvoju zemlje, gde samo u današnjem danu imamo primer kineske investicije u Boru koja će izuzetno doprineti jačanju Srbije. Trebalo bi puno vremena provesti kako bi nabrojali šta je sve predsednik Aleksandar Vučić uradio za Srbiju i njene građane. Stotine kilometara autoputeva, nova radna mesta, investicije, finansijsku stabilnost, nove bolnice, škole, vrtiće, očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije….

Sve to nije važno Draganu Đilasu i samoproklamovanoj eliti Srbije. Upravo ti isti koriste najvulgarnije metode u borbi za vlast koja za cilj ima samo da se Đilas, Jeremić, Marinika Tepić i ostali ponovo dočepaju državne kase i nastave da pljačkaju Srbiju kao što su to radili do 2012. godine. Građani Srbije su to davno prepoznali a konačan sud daje im na svakim izborima zbog čega se na prošlim od straha od debakla nisu ni pojavili, nazivajući to nekakvim bojkotom. Upravo na sledećim izborima građani Srbije daće o njima konačan sud, kada će ih poslati na smetlište istorije. Menadžment RTV Pančevo i Dunav televizije još jednom najoštrije osuđuje orkestriranu i prljavu kampanju koja se vodi protiv porodice predsednika Vučića i apelujemo na sva udruženja, organizacije, političke stranke, apsolutno sve učesnike javnog života u Srbiji da osude ovakve bljuvotine koje Đilas sa svojim medijima plasira svakodnevno.

Related posts

Jedno lice poginulo na Novoseljanskom putu

Zorana Stekovic

Vlada Srbije hitno razmatra nove mere protiv širenja koronavirusa

Katarina Popović

VUČIĆ POSLE SASTANKA S PAPOM: Poštujemo principijelni stav Vatikana da ne prizna nezavisnost Kosova!

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija