27. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Predsednik Vučić čestitao SNS-u 13 godina od osnivanja: Posebno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili

– Danas je 13 godina od kada je osnovana Srpska napredna stranka. Sa ponosom se sećam dana kada je Stranka osnovana, a posebno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili tokom svih ovih godina. Stvorili smo najsnažniju i najbolju političku organizaciju u savremenoj Srbiji, a moraćemo da nastavimo sa unutrašnjim promenama kako bismo tu snagu sačuvali – napisao je Vučić na Instagramu.

– Ta snaga nije proizašla iz naših pobeda, već iz činjenice da smo svaki put posle pada uspeli da ustanemo i nastavili da se borimo još jače. Na poverenje naroda mogu da računaju samo oni koji se bore za njegove interese i verujem da će Srpska napredna stranka to u budućnosti nastaviti da čini. Srećan rođendan svim naprednjacima! Moja poruka za sve vas je borba, borba, i opet borba i samo borba! Neka živi Srpska napredna stranka! Za Srbiju – poručio je Vučić i dodao živela Srbija.

Related posts

Kovin dobio nov savremen vrtić, nema više liste čekanja

Mica Milakov

SPORTSKI VIKEND: Dinamo 1945 bolji od starog rivala iz Sakula, rukometaši “pali” pred Metaloplastikom

Mica Milakov

Više od 400 mladih autora na konkursu “Rukopisi”

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija