25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Predstavljanje rekonstrukcije Gradskog jezgra

Javna prezentacija povodom početka druge faze rekonstrukcije centralnog Gradskog jezgra upriličena je danas u Gradskoj upravi. Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović i gradska menadžerka Maja Vitman predstavili su projekat, koji je zvanično počeo 18. oktobra. Rok za završetak radova je 120 dana, a njegova vrednost je više od 134 miliona dinara.

Druga faza radova na rekonstrukciji centralnog gradskog jezgra počela je 18. oktobra, pa je tim povodom upriličena javna prezentacija. Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović i gradska menadžerka Maja Vitman rekli su da je rok za završetak radova 120 dana, a njegova vrednost više od 134 miliona dinara. Projektom su obuhvaćeni radovi na vodovodnoj mreži, kišnoj i fekalnoj kanalizaciji, zamena kandelabera, kompletno parterno uređenje i uređeje zelenih površina.

Rekonstrukcijom centralnog gradskog jezgra obuhvaćeni su i radovi na dečijem igralištu. U sklopu treće faze rekonstrukcije centralnog gradskog jezgra biće uređen i krug u sklopu njega. On će zadržati postojeći ambijentalni prostor, biće urađena kompletna rekonstrukciju amfiteatra, a radovi su predviđeni za sledeću godinu.

Related posts

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Gornje Nedeljice kreće automobilom uprkos blokadi ‘ekologa’

Zorana Stekovic

Zvezda “protutnjala” Čačkom – Borac nemoćan

Bojana Kecic

Južni Banat: Još 4 osobe pozitivne na Covid-19

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija