20. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Srbija Vesti

Održane ,,Atinske igre” u Vršcu

Atletski klub Atina iz Vršca po osmi put uspešno je organizovao tradicionalni atletski miting pod nazivom “Atinske igre”.

Atletski miting imao je internacionalni karakter, jer se pozivu organizatora odazvao Atletski klub Temišvar iz Rumunije Takmičenje su svečano otvorili pomoćnik ministra za omladinu i sport Darko Udovičić i član Gradskog veća Marko Rašić, koji su istakli podršku institucija atletskom sportu u Vršcu. Nastupili su klubovi VAK iz Vršca, AK Srem, AK Tamiš Pančevo, AK Jasenica Smederevska Palanka, AK iz Temišvara i domaćin AK Atina.

Po drugi put obezbeđeno je elektronsko merenje vremena, po uzoru na sve relevantne mitinge širom Evrope i sveta. Miting je zamišljen prevashodno za mlađe kategorije, odnosno atletske škole, mlađe i starije pionire, a nisu izostale ni trke predškolaca. Ono što je još važnije je da Vršac polako, ali sigurno, pristaje na atletsku mapu Srbije, kao i podatak da će se uskoro kompletirati sva atletska borilišta na Gradskom stadionu.

Related posts

Hitna pomoć: Vikend protekao relativno mirno

Mica Milakov

“Želja” u ozbiljnim pripremama za nastupajuću sezonu

Jasmina Petkovic

SNS Šabac : Osvedočeni lopov Zelenović ne mari o svom narodu u Crnoj Gori

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija