27. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vučić počasni građanin i Rekovca: Još jedno priznanje za predsednika Srbije

Predsednku Vučiću zvanje je dodeljeno ”za ogroman doprinos razvoju Levča i države Srbije”.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je stekao zvanje Počasni građanin Rekovca, a Povelju je u njegovo ime, na današnjoj svečanoj sednici Skupštine opštine Rekovac, održanoj povodom Dana oslobođenja od fašizma u Drugom sevtskom ratu, primio Milorad Veljović, savetnik predsednika za bezbednost.

Predsednku Vučiću zvanje je dodeljeno „za ogroman doprinos razvoju Levča i države Srbije“.

– Predsednik Srbije Aleksandar Vučić vratio je veru u pravdu i poštenje. Pokazao je da nije uzalud biti radan i vredan, već da se rad, trud i znanje uvek isplate. Poštovanje zakona mu je uvek na prvom mestu, a interes naroda iznad svega. Naučio nas je da u životu nema nedostižnih ciljeva, ako se marljivo i vredno radi i ako veruješ u svoj rad. Snove o boljoj budućnosti pretvorio je u realnost – rekao je na sednici Aleksandar Đorđević, predsednik opštine Rekovac.

On je dodao da je predsednik Vučić vratio međunarodni ugled Srbiji i da je danas naša zemlja poštovana svuda u svetu. On je podsetio da je prilikom posete Rekovcu, 21. jula, predsednik obećao mnoge infratsrukturne projekte, od kojih je asfaltiranje 12 kilometara državnih i lokalnih puteva u toku. Očekuje nas rekonstrukcija Doma zdravlja i vodovodne mreže kroz Rekovac.

Na sednici su dodeljene diplome opštine Rekovac doktorima iz rekovačke opštine, Snežani Stojanović, doktoru Ivanu Anđeliću, Jovani-Brašić Stojanović, kao i Miroslavu Kneževiću iz Beograda zbog značajnog sponzorstva Sabora „Prođoh Levač, prođoh Šumadiju“ i za donaciju prilikom adaptacije školskih objekata.

Plakete opštine Rekovac dodeljene su doktorki Vesni Nikolić i Ženskom fudbalskom klubu „Levač“ iz Rekovca, koji je na kraju se ove sezone plasirao u Prvu ligu i time postigao istorijski uspeh kada je reč o sportu u ovoj opštini.

Related posts

FK “Dinamo” ubedljiv protiv Vrščana

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić oduševljen lepotama Srbije

Vanja Vićentić

Usvojen izveštaj o budžetu Grada za period januar-septembar

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija