27. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vršac

Održane osme atletske igre u Vršcu

U organizaciji Atletskog kluba Atina,16 oktobra u Vršcu na gradskom stadionu su održane osme po redu Atinske atletske igre. Učestvovalo je 100 atletičara iz atletskih klubova iz Srbije kao i gosti-atletičari/ke iz Republike Rumunije što je takmičenju dalo i međunarodni karakter. Takmičenje je otvorio zamenik ministra za sport u vladi Republike Srbije
gospodin Darko Udovičić.

Atletski klub Tamiš predvođen trenerom Zoranom Kocićem tradicionalno učestvuje na Atinskim atletskim igrama a ovaj put je učestvovao sa osmoro atletičara/ki koji su osvojili 3 medalje. U trci najmlađih atletskih škola Sara Marković je odlično istrčala trku na 50m i osvojila je srebrnu medalju. Kod starijih atletskih škola Nikolina Radovanović je osvojila 2 medalje.
Prvu medalju- bronzanu, Nikolina je osvojila u trci na 50m, da bi nakon sat vremena nastupila u trci na 200m gde je takođe osvojila bronzanu medalju.
Za atletskih klub Tamiš nastupili su još: Srbislav i Vanja Glavinić,Dunja Vučković,Nemanja Nikolić, Dušan Prodanov,Veljko Hrnjez. Sjajna organizacija takmičenja od strane AK Atina koji se potrudio da svim učesnicima dodeli učesničke medalje , kao i plakete uvaženim gostima-predstavnicima grada Vršca.

Related posts

Upadljivo ćutanje medija koji su negativno orijentisani prema Vučiću

Mica Milakov

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Crvenom krstu od 9 do 13 sati

Nikoleta Dragaš

Dvadeset odsto penzionera preuzelo svoje kartice

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija