21. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Vučić u Kraljevu: Ukoliko vas država pozove da štitimo narod, znam da ćete svoju svetu dužnost obaviti na najčasniji način!

Predsednik je stigao u Kraljevo, gde je obišao jedinicu Žandarmerije.Predsednik Srbije i vrhovni komandant Aleksandar Vučić, najpre je obišao i pozdravio pešadijsku vojsku, nakon čega im se obratio.

– Poštovani pripadnici žandarmerije, junaci srpski, došao sam u Kraljevo da vas obižem i da vam kažem hvala za sve što ste učinili u odbrani naše otadžbine štiteći intengritet i hvala što ste uvek bili tu za našu zemlju, i kada su bile poplave, zemljotresi. Hvala što niste tražili izgovor, i što ste uvek našli rešenje – rekao je Vučić.Kako je dodao, žandarmerija treba da bude spremna, da radi, da vežba, a Srbija će dati sve od sebe da život njihovih porodica bude olakšan, kako po stambenom pitanju tako i po pitanju porodica. – Ukoliko vas država pozove, a daćemo sve od sebe da ne dođete u tu poziciju. Ako vas pozovemo da štitite narod, znam da ćete se odazvati i da ćete svoju svetu dužnost obaviti na najčasniji način – rekao je Vučić. Vučić je dodao da ćemo time što ćemo zaštititi naš narod, time označiti i pobedu.

Related posts

Izložba fotografija “Vozom kroz Sloveniju”

Mirjana Popović

Predsednik Srbije doputovao u posetu Kipru, sednica dve vlade

Zorana Stekovic

Dan sećanja na početak Drugog svetskog rata

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija