21. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Raspisan Javni poziv za kupovinu kuća sa okućnicom namenjen prodavcima 13 kuća sa teritorije grada Pančeva

Milenko Čučković, član Gradskog veća grada Pančeva zadužen za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike, rekao je da je raspisan Javni poziv za kupovinu kuća sa okućnicom namenjen prodavcima 13 kuća sa teritorije grada Pančeva:

– Na osnovu Ugovora o donaciji za realizaciju projekta „ODSKOČNA DASKA – Podrška stanovanju i aktivnoj socijalnoj inkluziji osetljivih grupa“, koji se finansira iz programa „Podrška Evropske unije socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji“ (EU SHAI) i sufinansira iz budžeta Grada Pančeva, raspisuje se Javni poziv za kupovinu kuća sa okućnicom za rešavanje stambenih potreba korisnika paketa donatorske pomoći. Javni poziv je otvoren od 12.10.2021. godine do 12.11.2021. godine. Pravo učešća na Javnom pozivu ima vlasnik nepokretnosti odnosno kuće sa okućnicom koja se nalazi na teritoriji grada Pančeva (sva naseljena mesta na teritoriji grada Pančeva) i koju vlasnik želi da proda. Kuća može biti u vlasništvu i više lice – u tom slučaju prilaže se punomoć svih drugih suvlasnika. Vrednost kuće sa okućnicom ne može prelaziti iznos od 14.297 EUR, u dinarskoj protivvrednosti, prema pravilima donatora. Izuzetno, vrednost objekta može biti maksimalno 15.937 EUR, ako na predmetnoj kući nije potrebno izvršiti manje radove kako bi postala odmah useljiva i pogodna za stanovanje.

Pravilnik, Javni poziv, obrazac prijave sa pratećim izjavama i punomoć dostupni su na oglasnim tablama Grada Pančeva i Centra na socijalni rad „Solidarnost“ Pančevo, kao i na zvaničnoj internet stranici Grada Pančeva (http://www.pancevo.rs/projekat-odskocna-daska/).

Related posts

Ministar Vulin: Uspešna i čvrsta saradnja garantuje da će građani Srbije i Austrije biti sigurniji i bezbedniji

Ivana Bogdanovski

U Srbiji pozitivno 6.462 građana

Ivana Bogdanovski

U Srbiji pozitivna 7.271 osoba na korona virus

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija