22. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Lokalni izbori na Kosovu i Metohiji održavaju se 17. oktobra

Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije podseća da se lokalni izbori na Kosovu i Metohiji održavaju u nedelju 17. oktobra 2021. godine. Sva interno raseljena lica sa Kosova i Metohije svoje biračko pravo mogu ostvariti ukoliko poseduju važeću ličnu kartu izdatu od strane privremenih institucija samouprave u Prištini (lična karta izdata na K i M). Lica ISKLJUČIVO moraju glasati na biračkom mestu u opštini gde imaju prijavljeno prebivalište, odnosno na biračkom mestu gde je lice upisano u Centralnom biračkom registru.

Na zahtev naših građana koji žive na Kosovu u Metohiji, Republika Srbija poziva interno raseljena lica iz južne pokrajine, privremeno smeštena u centralnoj Srbiji, da glasaju na predstojećim izborima zakazanim za 17. oktobar. Zainteresovani građani se do 15. oktobra mogu javiti na telefon 0800-201-011 radi prijave i dobijanja detaljnih informacija.

Related posts

Vučić sa članovima delegacije i predsednikom Odbora za spoljne poslove Velike narodne skupštine Turske Bozkirom

Zorana Stekovic

Napadnuti odbornik SNS Ivan Tešić : Pretio mi je nerođenom detetu i zgrabio me za gušu

Mica Milakov

Predsednik Vučić na promociji najmlađih oficira Vojske Srbije

Alba Jovanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija